Vi tilbyr enkle, nymoderne og profesjonelle web-tjenester for din bedrift.

Webtjenester

Webutvikling

Nettbutikker

Markedsføring

Er du en av de mange som enda ikke har etablert en nettbutikk for å selge dine varer og tjenester?

Utvikling av nettstedet er ikke lenger bare en enkel aktivitet. På grunn av et så konkurranseutsatt marked innen webdesign, så er det en fordel at ditt nettsted skiller seg ut fra mengden. En gjennomsnittlig bruker vil klikke seg vekk fra nettsiden dersom budskapet ikke oppfattes umiddelbart. Å ha en profesjonell nettside, som er brukervennlig og optimalisert mot søkemotorene, er en av nøklene til å tiltrekke besøkende.

Webutvikling

Vi bruker anerkjente metoder og løsninger, som brukes for å utvikle web-baserte bedrifter verden over. Finn ut hvorfor noen av verdens ledende online-bedrifter har disse løsningene i bruk.

Fantastisk Web design

Et godt webdesign inneholder en avveining mellom estetikk, visuellbalanse, logikk og følelser. Våre webløsninger vektlegger en slik balanse i kombinasjon med gode og funksjonelle løsninger.

Tydelig formidling av innhold

Estetisk design

Responsive design, for alle enheter

Fremtiden blir bare mer og mer mobil, og vi er derfor veldig bevist på å lage kostnadseffektive og enkle webløsninger og nettbutikker uten unødvendige "kjekt og ha funksjoner".

Tilpaset alle enheter PC, nettbrett, smarttelefon

Enkel, funksjonelle løsninger

Utvikle en bedrift med webbutikk!

Enten det dreier seg om websider, en webbutikk eller en “mobile app” så kan vi gjøre det enklere å selge dine produkter. Å selge online inneholder også noe mer enn bare det å ha en nettbutikk. Våre webløsninger hjelper deg nå kundene dine på en effektiv måte, og hjelpe de finne de rette produktene.

Alle store og nå godt etablerte bedrifter startet med en god ide'
Kraftige redskaper for markedsføring

Våre nettbutikk har innebygd optimalisering for søkemotorer. Du kan bruke online ‘’real-time’’ analyseverktøy for å gjøre deg kjent med brukernes kjøpsatferd.

Problemfri administrasjon og drift

Administrer din webbutikk og ditt lager, behandle ordre, skrive ut kjøpsdokumentasjon og skreddersy e-post i vårt intuitive brukergrensesnitt. Skatte og moms- regel kan også være dekket inn.

Digital Markedsføring

Internett er i dag en av de viktigste arenaer for markedsføring og salg for mange moderne virksomheter. Derfor er det viktig for oss at vi kan tilby markedsføring som en del av våre web-tjenester.

Identitet og tilstedeværelse på Internett

Internett er i dag en av de viktigste kanaler for markedsføring og salg. Profileringen på Internett vil være en viktig del av identiteten til en moderne virksomhet.

Nå fram til et bredt publikum

De fleste av oss eier i dag en PC eller et nettbrett og de fleste av oss benytter oss regelmessig og også daglig av de tjenester og de opplysninger som formidles via Internett.

SEO (Søkemotor optimalisering)

For at en webside skal få mange besøkende og mange lesere, så behøves det at den lett blir funnet av de store søkemotorene, slik som Google og Bing. Ved rett bruk av søkemotor-optimalisering, så blir din webside funnet.

Kostnadseffektiv kommunikasjon

En webside kan nå fram til ti tusen eller ett hundre tusen interesserte lesere eller mer. For ikke lenge siden så skulle reklame og informsjon pakkes i konvolutter og sendes ut. Vi lever nå i en annen tid.