Om Splendit

Vårt mål er å være ledende på pris, kvalitet og service

Vi er et selskap med god kompetanse på å utvikle fleksible og enkle it- og web-løsninger for små og mellomstore virksomheter. Vi er alltid opptatt av at det til syvende og sist er dine brukere som stiller premissene, og det viktigste er derfor å kunne gi disse en god brukeropplevelse. All erfaring viser da også at det er dette som genererer resultater for din bedrift.

Det har alltid vært viktig for oss å lytte til våre kunder. Dette har ført til at vi stadig har utvidet vårt produktutvalg for å holde tritt med deres ønsker og utfordringer.Vi kan tilby komplette IT- eller web-løsninger, herunder også maskinervare , nettverkprodukter,serverdrift til små mellom store bedrifter.

Vi hjelper våre kunder med å designe og utvikle en profilering som faller i kundenes smak.

Vår historie

Vi startet opp vår virksomhet i 2009 . Vår første forretningside var å selge brukt IT utstyr til privatkunder samt at vi også drev et PC-verksted. I 2010 så reorganiserte vi virksomheten til å bli et aksjeselskap og vi startet også opp med produkter og tjenester rettet mot er bedriftsmarked, primært nytt datautstyr og IT-relaterte tjenester. Senere i 2012 så ble denne bedriftsrettede delen av vår virksomhet skilt ut som et eget aksjeselskap, Splendit AS, der vi forsøker å rendyrke de produktene og de tjenestene som er rettet mot det profesjonelle bedriftsmarkedet.

Våre ansatte

Vår medarbied og It-teknikkere er som brenner for sitt It-faget og sitter med kompetansen til å gjøre en skikkelig innsats for kundene. Vår team har oversikt, erfaring og tilstrekkelig dybdekompetanse til å installere, oppgradere og reparere dit It-systemer .