Om Splendit

Vårt mål er å være ledende på pris, kvalitet og service

Vi er et selskap med god kompetanse på å utvikle fleksible og enkle it- og web-løsninger for små og mellomstore virksomheter. Vi er alltid opptatt av at det til syvende og sist er dine brukere som stiller premissene, og det viktigste er derfor å kunne gi disse en god brukeropplevelse. All erfaring viser da også at det er dette som genererer resultater for din bedrift.

Det har alltid vært viktig for oss å lytte til våre kunder. Dette har ført til at vi stadig har utvidet vårt produktutvalg for å holde tritt med deres ønsker og utfordringer.Vi kan tilby komplette IT- eller web-løsninger, herunder også maskinervare , nettverkprodukter,serverdrift til små mellom store bedrifter.

Vi hjelper våre kunder med å designe og utvikle en profilering som faller i kundenes smak.

Vår historie

Vår første bedriftsetablering, Rubi Data AS har helt siden oppstarten i 2010 hatt en positiv og fornuftig utvikling. Vår forretningside’ ved oppstart var først og fremst å kunne tilby kvalitets dataverktøy til en lavere pris enn de fleste vanlige butikker. Vårt primære markedssegment var privatkunder. Vårt fokus var derfor å tilby renoverte bedrifts-PC-er til konkurransedyktige priser. Vår siste virksomhetsetablering Splendit AS er først og fremst rettet mot bedriftsmarkedet. Her ønsker vi å tilby tjenster og produkter som er av høy kvalitet og i første rekke.

Våre ansatte

Vår medarbied og It-teknikkere er som brenner for sitt It-faget og sitter med kompetansen til å gjøre en skikkelig innsats for kundene. Vår team har oversikt, erfaring og tilstrekkelig dybdekompetanse til å installere, oppgradere og reparere dit It-systemer .

Kundebehandling & IT-tekniker

Stavanger , Født i Norge .

Daglig Leder & IT-tekniker

Stavanger , Født i Burma ( Myanmar )

Systemutvikling & IT-tekniker

Stavanger , Født i Norge