Kostnadseffektive IT-Tjenester for små og mellomstore bedrifter

IT-Tjenester for SMB

Vi tilbyr IT-Tjenester for små og mellomstore bedrifter

Spar tid og få utført flere arbeidsoppgaver ved bruk av våre IT-Tjenester. Alle våre løsninger kan skreddersys slik at de møter unike og individuelle behov, med fokus på dine ønsker og dine mål

Ferdige IT-Tjenester

Oppnå fred i sjelen ved å velge en av våre fast rate løsninger, med inkludert sikkerhet og vedlikeholdspakke.

Skytjenester

Innenfor nettskyen, så har oppgradering, vedlikehold og overvåking av ditt IT utstyr aldri vært enklere. Skybaserte tjenester betyr at dine ansatte kan kommunisre bedre enn noen gang før.

Gjenoppretting av Data

Vi har de redskaper og den kompetanse som behøves for å gjennopprette de elektrniske data som har gått tapt. Du kan være sikker på at vi vil gjennoprette dine tapte data når dette er teknisk mulig.

FRIGJØR TID MED VÅRE TJENESTER

Vi ønsker å levere alle typer tjenester og den service som behøves i enhver sammenheng. Det er viktig for oss å være tilgjengelig for våre kunder. Uansett hvilken problemstilling – Vi tar den seriøst enten det dreier seg om en stor eller liten utfordring.

Onsite IT-Service

Splendit sine serviceteknikere har lang erfaring med onsite IT-Service.Vår serviceteknikere kan komme ut til din bedrift å utføre alt av reparasjoner og modifikasjoner på hardware og programvare.

En godt funksjonerende IT-System er viktig for de ansatte og de aller fleste av våre bedrifter. Det er derfor avgjørende at kvalifisert hjelp kan være umiddelbart tilgjengelig, enten det dreier seg om feil ved hardware eller programvare, eller en internettoppkobling som ikke fungerer.

Exchange E-post

Vi tilbyr en smart Exchange e-postløsning for din bedrift, som lar deg og dine ansatte synkronisere hele mailboksen på alle enheter samtidig hvor som helst i verden.

VI drifter E-post for bedrifter

Online eller offline på mobil

E-post, Kalender, Kontakter i ett

JEG ØNSKER EXCHANGE E-POST

Systemutvikling

Vi kan tilby utvikling av ulike typer systemer og programvare basert på Open Source utviklingsverktøy. Ved at det brukes kostnadsfrie utviklingsverktøy, så bidrar dette til å holde prisene nede. Produktene
kan tilpasses ulike behov og bedrifter i alle størrelser.

Rask vekst tilpassede IT-Systemer

I stedet for å installere og distribuere en egen Lokalt Server, Vi anbefaler å sette opp en Cloudbaser server, kan de ulike bedriftene nå utvikling på en tjeneste som for eksempel Salg,service og Kunder støtter.

Total utvikling

Vi kan bidra til å realiserer dine forretningsideer. Vi har spesialkompetanse på Open Source sine utviklingsverktøy, som vi også benytter i våre egne e-handelssystemer og i andre forretningsrelaterte systemer.

Serverdrift

Vi kan tilby Virtuelle Private Servere (VPS) og dedikerte servere med Linux eller Windows som operativsystem. Vi kan også tilbyr hostede tjenester som Microsoft Exchange server, Microsoft SharePoint og Online backup.

Vi garanterer at våre servere har en oppetid på 99,9 % og at de ivaretar en høy grad av driftspålitelighet.

One-Click Backup

Med en applikasjon tilgjengelig for alle enheter vil du kunne nå dine file hvor som helst, når som helst, på en sikker måte.

Å ta vare på og beskytte dine til daglig utførte arbeidsoppgaver er viktig, Tap av elektroniske data vil kunne medføre både tap av tid og penger. Med One-Click Backup så har du en høy grad av sikkerhet for at dine data er lagret på en måte som medfører at de ikke vil gå tapt.

del filer med venner , medarbeidere og famillie

filtap ved skade på en eventuell ekstern harddisk

Har du spørsmål? ONE-CLICK BACKUP

“Benytt skylagring for å lagre alle dine data på en plass”

Nettverk

En sikker og pålitelig Open Source brannmur gatewayløsning som kan administreres fra et web og nettskybasert grensesnitt.En bra nettverksinfrastruktur er viktig for å forhindre uønskede problemer.

✓ Ingen lisens kostnader ✓ Enkelt brukergrensesnitt Beste Open Source brannmur som er enkel å bruke og beskytter nettverket ditt.
Comprehensive DDoS Protection

Splendit offers automatic always-on DDoS protection to handle Hit and Run DDoS events, consisting of short bursts of traffic in random intervals over a long period of time.

Hvor som helst,når som helst

Vi tilbyr onsite it-service der vi kommer ut til din bedrift og setter opp en nettverksinfrastruktur som gir din bedrifts internet stabilitet og sikkerhet.

One-click universal SSL

Secure Sockets Layer provides a secure connection between internet browsers and websites, allowing you to transmit private data online.